Domov

IMG 20181125 135902-1Za nami je drugi krog II. državne lige, ki se je odvijala 25.11.2018 na elektronskem strelišču SD Postojna. Društva smo se ponovno pomerila v streljanju s standard zračno puško in pištolo.

Med tekmovalci s puško se je najbolje uvrstila Dobrovoljc Meta, ki je z rezultatom 382,2 kroga osvojila 3. mesto, na 8. oz. 10. mestu pa sta ji sledili Senta in Natalija. Ekipno smo osvojili 2. mesto za ekipo Izole. V kategoriji pištola je zmagal Lazar Diego iz Pirana, s 362 krogi, naša najboljša uvrstitev pa je bila 3. mesto Bojana, ki je dosegel 358 krogov. Ekipno je Vrhnike je osvojila 3. mesto.

V skupni razvrstitvi je pri puški Vrhnika na 3. mestu za Izolo in Ankaranom, med posamezniki pa Natalija na 7. mestu. V streljanju s pištolo ekipa Vrhnike zaseda trenutno 4. mesto in je po točkah izenačena s tretje uvrščeno Izolo. Med posamezniki je Bojan na 4. mestu, mesto nižje pa Andrej. Naš pionir v članski ekipi, Klemen Grmek, iz tekme v tekmo izboljšuje svoje rezultate, saj si s tekmovanji nabira kilometrino, trenutno je na 11. mestu.