Domov Novice Klemen z novim državnim rekordom

Klemen 2 DRKlemen Grmek je ponovno blestel. Dne 19.01.2019 je v športni dvorani v Veliki Nedelji na 4. kolu Pokala prijateljstva in državne mladinske lige, v streljanju s pištolo postavil novi državni rekord. Tako je svojemu rekordu z dne 10.11.2018 dodal novega. Po tem, ko mu ga je v tretjem krogu državne lige prevzel tekmovalec iz Slovenskih Konjic, Capl Gaber, je Klemen njegov rekord izboljšal za dva kroga in sedaj znaša 169 krogov. Napeto pa je bilo vse do zadnjega strela, ko se ni vedelo, kdo bo zmagovalec, saj so bili rezultati precej izenačeni, se je pa že vedelo, da bo tudi v tem kolu padel nov rekord.Meta Vel Nedelja

Dobro je pričela z nastopom tudi kadetinja Meta Dobrovoljc, ki je odlično streljala vse do zadnje serije, ko je z dvema zaporednima slabima streloma zdrsnila na 13. mesto z rezultatom 392,1. Kljub temu pravi, da je z nastopom zadovoljna, saj je bila deležna nove izkušnje in napake, katero bo pozabila in upa, da se na naslednjih tekmovanjih ne bo ponovila. Za dobre uvrstitve so pač potrebni kilometri.

Zadnjič posodobljeno (Sobota, 02 Februar 2019 20:30)