Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov Novice

garderoba - lesStrelci še vedno vztrajno opravljamo in gradimo nove prostore na lokaciji novega strelišča na Stari Vrhniki. V notranjosti strelišča smo vse stene obložili z izolacijskim materialom, le te nato prevlekli z dvema plastema lepila in dvema plastema izravnalne mase. Sedaj nas čaka ureditev stojišča, predelava puta za namestitev strelnih avtomatov in predelava zadnje stene za nosilce tarč. Vse skupaj gre še v oplesk, za kar pa še zbiramo predloge za nianse.

Prav tako se izvajajo tudi dela v predprostoru in garderobi, kjer je postavljena lesena konstrukcija, urejena svetila in postavljen Knauf. V izdelavi so stopnice v zgornjo etažo, kjer pa smo v tla že položili izolacijo in čezno postavili lesen poden. Na vrsti je še izgradnaj sten v gornji etaži, položitev OSB plošč na tla in dokončanje stropa z izolacijo.

Do sedaj je bilo opravjenega že preko 1000 prostovoljnih ur dela v lastni režiji in porabljenih precej sredstev, ki si jih odtrgamo od sredstev, ki jih dobimo za dejavnost.

Ne gre pa brez težav. Žled s katerim je bil prizadet večji del države je v manjši meri ponagajal tudi nam. V parku za streliščem je polomil nekaj dreves, ki so padla na varovalno ograjo in čakajo nas popravila. Prav tako smo ostali brez elektrike, saj so padle veje poškodovale električni vodnik v vojašnici. Ta problem se že rešuje in upamo, da bo rešen čimprej, saj brez elektrike ne moremo opravljati dela v notranjosti.Žled

Več podrobnosti in slik si lahko ogledate v naši galeriji pod nasovom Delo na novem strelišču http://strelskodrustvo-vrhnika.si/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=22

 

Zadnjič posodobljeno (Ponedeljek, 17 Februar 2014 14:32)

 

5. krog druge ligeV nedeljo 16. februarja je bil na strelišču v Solkanu že 5. krog 2. državne lige v streljanju s stadard zračnim orožjem. Tekmovanje je potekalo na 12 mestnem strelišču SD Panovec v organizaciji strelcev iz SD Anhovo. Strelci Vrhnike smo nastopili s standardno ekipo Benjamina in oba Bojana, ki se je do sedaj izkazala, saj praktično ni bil izgubljen noben turnir. Tako je bilo tudi v Solkanu, kjer je ekipa Vrhnike zmagala pred Ankaranom za 15 krogov, na tretje mesto pa se je uvrstila ekipa iz Postojne. Z doseženim novim izkupičkom točk je Vrhniki že zagotovljen nastop na kvalifikacijah za vstop v 1. B državno ligo, ki bo 5.4.2014 v Ormožu. Prav tako je tudi v konkurenci posameznikov, kjer je zmaga pripadla Bojanu starejšemu, le krog za njim strelec iz Ankarana Rocco Švetak in na tretjem mestu strelka iz Postojne Ajda Kerlatec. Bojan ml. je osvojil 4. mesto in Benjamina 8. Tudi v skupni razvrstitvi po petih kolih je Bojan st. na vrhu in je praktično nepremagljiv, Bojan ml. pa ostaja na drugem mestu in bo moral odstreliti še en dober rezultat.
Zadnji 6. krog lige bo v macu na strelišču SD 4. junij, Ilirska Bistrica.

Zadnjič posodobljeno (Torek, 18 Februar 2014 13:14)

 

4.krog II.lige - PiranV veliko bolj, po temperaturi, prijaznem morskem mestu Piranu smo strelci nastopili v 4. krogu II. državne lige v streljanju s standard zračnim orožjem. Najprej so se pomerili strelci s pištolo, kjer je med posamezniki zmagal domačin Primož Erjavec, med ekipami pa so slavili prav tako domačini. Za njimi smo nastopili strelci s puško. Zmagal je izolan Karim Požar, drugi je bil strelec iz Ankarana Rocco Švetak, bronasto medaljo pa je osvojil Bojan Lampreht st, ki je po zadnji seriji premagal sina Bojana ml. Oba sta tako obdržala vodilni mesti v skupni razvrstitvi. V ekipnem delu smo vrhničani tesno zmagali za en krog pred ekipo Izole, nekaj krogov za obema pa so na tretjem mestu sledili strelci iz Ankarana. Tudi v ekipnem delu smo obdržali in celo za nekaj točk povečali prednost pred zasledovalci.

Naslednji krog bo 09.02.2014 na strelišču SD Panovec v Novi gorici, kjer je organizator tekmovanja SD Anhovo.

Zadnjič posodobljeno (Ponedeljek, 27 Januar 2014 06:34)

 

Vrhniška-pravljicaStrelci kot da bi pisali pravljico. Rezultati so še zmeraj dobri, še več - vsi dosegamo boljše iz tekmovanja do tekmovanja. Upamo, da bomo takšno formo obdržali do državnega prvenstva, za katerega se vsi trudimo, da potegnemo čimveč.

Ta vikend smo gostovali v Ilirski Bistrici, kjer smo se udeležili 4. kroga PNK regijske lige. Pa začnimo zopet z najmlajšimi. Med cicibani je je svoj najboljši rezultat dosegel Jilek Ambrož, osvojil 6. mesto in le tri kroge do medalje. Pri cicibankah nas je s svojo pravljico popeljala naša zlata Meta Dobrovoljc, ki na tekmovanjih dosega rekord za rekordom in tudi v skupni razvrstitvi prišla na prvo mesto. Pri mlajših pionirjih prav tako svoj letošnji najboljši rezultat Jan Rom, ki je postal srebrni, tako je tudi v skupni razvrstitvi. Pri pionirjih še ena pravljica, ki se imenuje Ožbe Drašler. Začel fenomenalno s štirimi desetkami, ostal zbran do konca, kar je zadoščalo za visok rezultat za zlato medaljo, njegov najboljši, v skupni razvrstitvi pa se je iz petega mesta povzpel na drugo. Predstavnika imamo tudi med kadeti, kjer je Žan Žuber osvojil bron. Nadaljujemo s člani, kjer je zopet srebrni Bojan Lampreht ml., svoj najboljši rezultat na tekmi je dosegel tudi Aleš Rom, pri članicah srebrna medalja Rus Mojca. Nato pa kar dve medalji v kategoriji veteranov. Prvi je zlato medaljo in najboljšim rezultatom lige v letošnji sezoni osvojil Bojan Lampreht st., na tretjem mestu pa se mu je pridružil Vladimir Ravnikar. Še zadnja medalja, ki je bila osvojena na tem turnirju je pripadala prav tako Bojanu st., ki je v kombinaciji puška - pištola v letošnji sezoni še neporažen. Hvala vsem, ki nas podpirate in ki nam pomagate pisati to pravljico.

Obljubljamo, da bomo kljub obilnemu delu in angažiranju pri izgradnji novega strelišča še našli kanček časa za trening in da bo naša pravljica s pridobitvijo boljših pogojev za delo, postala balada. Vabimo vas, da nas obiščete in se nam pridružite.

 

Trzin 2014 - pionirjiPrvo tekmovanje v letošnjem letu so začeli pionirji in sicer za Pokal Trzina. Tekmovanje se je odvijalo v šotoru teniškega igrišča v Trzinu, kjer so bili postavljeni strelski avtomati Siuss. Le ti za naše tekmovalce niso novost, saj so se z njimi že srečevali na drugih tekmovanjih. Tekmovanje v pionirski kategoriji se je letos odvijalo drugič, med mlajšimi pa se je najbolje uvrstil Ožbe Drašler na 6. mesto. Do medalje sta mu manjkala zgolj dva kroga, tako da so bili rezultati na vrhu kar tesni. 
Prvi dan sta se v kategoriji članov streljanja udeležila tudi oba Bojana, starejši je osvojil 36., mlajši pa 41. mesto. Bojan st. se je nato pomeril še v streljanju s pištolo in osvojil 27. mesto.

Naslednji dan se je na istem strelišču odvijalo mednarodno tekmovanje za Pokal 18. skirce Borisa Paternosta. Tekmovanja so se udeležili strelci iz sedmih držav. Vsa odličja so šla v tujino, slabo pa so se odrezali naši olimpijci, ki niso mogli slediti ritmu mlajših in po srcu željnih tekmovanj in dobrih uvrstitev. Morda pa njihov čas šele prihaja na kakšnih večjih tekmovanjih. Tekmovanja sta se udeležila tudi oba Bojana, vendar s slabšimi rezultati kot prejšnji dan.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate tudi krajši prispevek s tekmovanja, ki ga je pripravila ekipa RTV Slovenija. http://ava.rtvslo.si/predvajaj/organizirane-sportne-dejavnosti-za-otroke/174254964/ 

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 08 Januar 2014 09:43)

 
Več člankov...